Mini disco

Bulevar klub ex klub 25

DEČIJI RODJENDANI

bulevar_naslov

 DISKOTEKA ZA NAJMLADJE

Kompletno organizujemo dečije rodjendane uz šankere,  animatore, DJ-a, muziku i karaoke za decu od 7 do 15 godina.

Ako su vaša deca „prerasla“ klasične igraonice i rodjendaoniceBulevar klub je pravo mesto za vas. Ova mini-diskoteka pružiće im sasvim novi doživljaj proslave rodjendana ― žurke.
Zasebne prostorije daju mogućnost fizičkog odvajanja roditelja od dece i buke.
Deca se zabavljaju uz muziku, DJ-a i animatora koji će im organizovati igrice prema dogovoru ili svoj program. Neke od tih igara su: muzičke stolice, limbo dance, kvizovi…

Osim toga postoji mogućnost dovođenja klovnova, mađioničara ili vaših animatora kao i organizacija karaoka. Karaoke, DJ i Animator su uračunati u cenu prostora. U cenu je takođe uračunato i fotografisanje dece. Na kraju žurke dobijate slike na FB stranici Bulevar kluba. Ovakve proslave najčešće traju 2 i po sata, pod uslovom da se završe do 22.30h.

Napomena: prostor nije za decu mlađu od 7 godina zato što nije klasična igraonica.

REČ ANIMATORA…

Poštovani roditelji i deco,
Moje ime je Jelena i ja sam animator Bulevar kluba.
Kroz ovaj tekst ću vas upoznati sa programom koji je predviđen za rođendane u našem klubu.
Ukoliko se odlučite da slavite rođendan kod nas, mi vam možemo garantovati da ce vaše želje biti ispoštovane u skladu sa našim mogućnostima, ali vam možemo ponuditi i naše predloge koji podrazumevaju igrice prilagođene uzrastu vaših najmlađih! To su sledeće igre: kvizovi različitih sadržaja, za zagrevanje, zatim sledi ono što je posebno interesantno za školarce izbor za najmanekena uz prisustvo žirija, a pošto se društvo opusti i razigra, tu je i ispunjavanje muzickih želja (veliki izbor domaćih i stranih hitova), ples uz izabranu muziku i izabrane koreografije, karaoke (oprobavanje glasovnih mogućnosti), pantomime, limbo dens i mnoge druge pokretne igre, pevanje rođendanskih pesmica uz tortu koja je po našoj preporuci uglavnom sat vremena pred kraj rođendana. Ceo rođendan biva zabeležen fotografijama našeg fotografa, a cd sa slikama dobijate kao poklon od nas kako bi vam vaša rođendanska žurka u našem klubu ostala u sećanju.